DENEME ERİŞİMİ: AYEUM AKADEMİK EĞİTİM PLATFORMU

16 Eylül 2022

Akademik eğitim platformu AYEUM veri tabanından 10 Eğitim içeriği, 01.11.2022 tarihine kadar erişime açılmıştır.

Erişim için TIKLAYINIZ

Eğitimlere erişim için www.ayeum.com sisteminden üye olmanız gerekmektedir. Üyelik için,

AYEUM sosyal, fen, sağlık ve eğitim bilimlerinde kullanılan nitel, nicel ve karma yöntemler hakkında araştırmacılara yönelik online eğitim ve yüz yüze eğitim hizmeti vermek üzere kurulmuştur.

Yüksek lisans, doktora öğrencilerine, doktora sonrası araştırmacılara, kamu kurum ve kuruluşlarındaki uzmanlara araştırma yöntemleri ve araştırma sürecinde kullanılan bilgisayar yazılımları ayrıntılı bir şekilde anlatmak amaçlanmaktadır. Ayrıca AYEUM tarafından kurumsal araştırmalar yapılmaktadır.

Online video eğitimleri en az doktora derecesine sahip, alanında uzman ve konuya hakim öğretim üyeleri tarafından verilmektedir.

Erişim için TIKLAYINIZ

Diğer deneme erişimleri hakkında detaylı bilgi için TIKLAYINIZ