DENEME ERİŞİMİ: SHAKESPEARE KOLEKSİYONU

DENEME ERİŞİMİ: SHAKESPEARE KOLEKSİYONU

24 Ekim 2022

Cambridge University Press -  Shakespeare Koleksiyonu 30 Kasım 2022 tarihine kadar deneme erişimimize açılmıştır.

Erişim için TIKLAYINIZ

Cambridge University Press’ten edebiyat ve sanat dünyasına katkı sağlayacak yepyeni bir kaynaktır. Cambridge Shakespeare ile Shakespeare’in tüm eserlerini tam metinleri ile Shakespeare’in eserleri ile ilgili yazılmış yüzlerce deneme, değerlendirme ve makaleyi bulabileceğiniz bütünleşik bir kaynak sunmaktadır. Shakespeare’in edebi yorumlamasını ve bilmeyenler için rehber niteliğinde yönlendirmesiyle “Emma Smith’in Shakespeare Rehberi” içeriği de koleksiyona eklenmiştir. Tüm bunlara ilave olarak Folger Shakespeare Library koleksiyonundan, eserleri okumaya yardımcı olacak destekleyici materyalleri de sunmaktadır.