DENEME ERİŞİMİ: HOMSY - AKIŞKAN MEKANİĞİ LABORATUVARI

DENEME ERİŞİMİ: HOMSY - AKIŞKAN MEKANİĞİ LABORATUVARI

25 Ekim 2022

Cambridge University Press -  Homsy: "Akışkan Mekaniği Online Laboratuvarı" 30 Kasım 2022 tarihine kadar deneme erişimimize açılmıştır.

Erişim için TIKLAYINIZ

Dünyanın tanınmış Akışkanlar Mekaniği dergisi olan Journal of Fluid Mechanics’i yayımlayan Cambridge University Press’ten akışkanlar mekaniği konusunda multimedya içerik sunan yepyeni bir kaynak sunulmaya başlanmıştır.

Akışkanlar Mekaniği konusunda laboratuvar çalışmaları yapan ve bu çalışmaların multimedya içeriklerini hazırlamasıyla tanınan G.M. Homsy’nin kendi adını taşıyan Homsy – Akışkanlar Mekaniği Laboravutarı okuyucuların hizmetine sunulmaya başlandı.

Deneme erişimi olarak erişime açılan bu kaynak, içerisinde bir çok farklı Akışkanlar Mekaniği ders içeriğini barındırır. Özellikle Mühendislik temel eğitimi ile Fizik departmanlarının yoğunlukla yararlanabileceği online ders kaynağı olarak sunulabilir.

8 ana ders modülünde 800’den fazla multimedya içeriği sunulur. İnteraktif uygulamaları ile değişkenlerin nasıl etki ettiği gözlemlenebilir. Math-Jax uygulaması sayesinde doğru matematiksel formüllerin oluşturulması sağlanır.