DENEME ERİŞİMİ: AKAGEV - AKADEMİK GELİŞİM VERİ TABANI

26 Ekim 2022

Online video eğitim platformu Akademik Gelişim Veri Tabanı (AKAGEV) 'nın 10 eğitim içeriği 19.11.2022 tarihine kadar deneme erişimize açılmıştır.

Erişim için TIKLAYINIZ

Eğitimlere erişim için  https://akagev.com/giris-yap sisteminden üye olmanız gerekmektedir. Üyelik için,

NOT: Daha önce AYEUM sistemine üye olan kullanıcılarımız mail adresleri ve şifreleriyle AKAGEV sistemine giriş yapabilirler.

Akademik Gelişim ve Eğitim Veri Tabanı (AKAGEV) üniversite öğrencilerinin, öğretim elemanlarının ve iş dünyasının eğitim ihtiyaçlarını online ve interatktif bir ortamda sağlamak amacıyla kurulmuş bir veri tabanıdır.

Bilgisayar yazılımlarını, kişisel ve akademik gelişim eğitimlerini en az doktora derecesine sahip alan uzmanlarıyla ayrıntılı bir şekilde öğretmeyi amaçlamaktadır.

AKAGEV platformunda yer alan online-interaktif video dersler, ilgili derslere ait eğitici materyaller ile desteklenmektedir. Kullanıcılar tablet veya telefonlarından 7 gün 24 saat kesintisiz derslere ulaşabilirler. AKAGEV tarafından sunulan altyapı android ve IOS tabanlı tüm cihazlarla uyumludur.

AKAGEV’de yer alan tüm eğitimler en az doktora derecesine sahip uzmanlar tarafından verilmektedir.

DENEME ERİŞİMİ KAPSAMINDA AÇILAN EĞİTİMLER

- Kullanılabilir Arayüz Tasarımı Eğitimi