UPTODATE - ELSEVIER CLINICALKEY MART AYI ONLINE KULLANICI EĞİTİMLERİ PROGRAMI

UPTODATE - ELSEVIER CLINICALKEY MART AYI ONLINE KULLANICI EĞİTİMLERİ PROGRAMI

03 Mart 2023

Kütüphanemiz tarafından aboneliği sağlanan Elsevier ClinicalKey ve UpToDate online TIP kaynaklarına evlerinizden ve mobil uygulamalardan; içerikte aradığınız bilgilere hızlı ve kolayca nasıl erişebileceğiniz konusunda online kullanıcı eğitimleri düzenlenecektir.

Katılmak istediğiniz eğitim tarihini seçerek kayıt olabilirsiniz.

ÖNEMLİ: ibu uzantılı (Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. veya Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.) kurumsal e-posta adresinizle ve kurum olarak üniversitemizi belirterek kayıt olunuz. E-postanıza gelecek bağlantıdan toplantıya katılabilirsiniz. (Lütfen istenmeyen iletiler /junk e-mail kutunuzu da kontrol ediniz).

EĞİTİMLERE KAYIT İÇ

09 MART 2023, PERŞEMBE 12,30 KAYIT için TIKLAYINIZ
16 MART 2023, PERŞEMBE 12,30 KAYIT için TIKLAYINIZ
23 MART 2023, PERŞEMBE 12,30 KAYIT için TIKLAYINIZ
30 MART 2023, PERŞEMBE 12,30 KAYIT için TIKLAYINIZ

UpToDate veri tabanı, 25 Uzmanlık alanında,7400’den fazla uzman doktor tarafından hazırlanan 12.300’den fazla konu içeriğine erişim sunmakta olan kanıta dayali bir klinik karar destek sistemidir.
UpToDate; sürekli güncellenen, kanıta dayalı klinik bilgilerle donatılmış ve kullanımı kolay arayüzü ile dünyanın çok kullanılan klinik bilgi kaynakları arasında yer almaktadır. Doktorlar tarafından hastalık teşhisinde bulunulması, tedavi planı hazırlanması ve klinik bilgilerin hızlı ve etkin şekilde paylaşılmasına olanak verecek şekilde tasarlanmıştır.

Elsevier ClinicalKey veritabanı; doktorların sorularına  hızlı yanıt veren ve akıllı bir arama seçeneği sunan oldukça kapsamlı bir veri tabanıdır. Elsevier'e ait Clinical Key veritabanı içinde 35 tıbbi uzmanlık alanı yer almaktadır. Doody Core Titles E-Kitap listesi içinde yer alan Elsevier kitaplarının %95’inden fazlası ClinicalKey kapsamı içinde bulunmaktadır.