Lebib Yalkın Mevzuat Yayınları, 25 Aralık 2018 tarihine kadar açılmıştır.

Lebib Yalkın Mevzuat Yayınları , Vergi, Sosyal Güvenlik, Ticaret ve Finans, Dış Ticaret, Gümrük, Hukuk, Yönetim Sistemleri ve Sektörel ana kategorileri altında 64 konu başlığında kapsamlı mevzuat, içtihat ve uzman makalelerinden oluşmaktadır.

Deneme sürümü tüm mevzuatı kapsamaktadır. Öğrenciler, Akademik ve üniversite personeli bir çok farklı alanda araştırma yapabilir.

MEVBANK Mevzuat ve İçtihat Veritabanı

“Lebib Yalkın tarafından 63 yıllık tecrübe ve en son teknolojinin imkanlarıyla  geliştirilen MEVBANK Veri tabanı, mevzuat araştırmalar için en güncel  İçtihat ve Mevzuat ile yorumlu uzman Makalelerini içerir. MEVBANK  Resmi Gazete’de yayınlanan tüm kanunlar, kanun hükmünde kararnameler,  tüzükler, yönetmelikler, tebliğler 64 konu başlığı altında, emsal teşkil edecek içtihat, makaleler ve hukuk literatürü ile ilişkilendirilmiş olarak sunulmaktadır. Üniversiteler için özel hazırlanan Yükseköğretim Mevzuatı’na da buradan ulaşabilirsiniz.”

Erişim