Bilimsel araştırmalarınızı akademik içeriğiyle destekleyen Wiley yayınevine ait Wiley Digital Archives , 08 Kasım 2018 Tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.

Wiley Digital Archives’a erişmek için:  https://app.wileydigitalarchives.com/wiley/  sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Wiley Digital Archives 2 büyük arşivden oluşmakta ve içeriğine her geçen gün  yeni arşiv koleksiyonları eklenmektedir. Kütüphane kullanıcılarına tıp dahil olmak üzere neredeyse tüm bilim alanlarında araştırmalarında destek olacak benzersiz tarihsel birincil kaynaklara elektronik erişim imkanı vermektedir. Foroğraf, alan çalışmaları, raporlar ve daha pek çok doküman ilk defa elektronik ortamda araştırmacıların kullanımına sunulmuştur

İçerik:

• New York Academy of Science: Amerika’da 1817 yılında kurulan en eski bilim organizasyonlarından The New York Academy of Sciences Collection daha önce kimsenin kullanımına açılmamış eşsiz içeriğe erişim imkanı vermektedir, yaklaşık 2 milyon içerik mevcuttur.

Broşür

Kapsadığı tarih aralığı: 1817-2009

Kapsadığı konular: Natural sciences, botany, climate science, chemistry, civil/human rights, ecology, environmental studies, forestry, geosciences, natural history, North American studies, education in the sciences, Caribbean studies, medical research

• Royal Anthropological Institue: En eski ve en oturmuş bilimsel dernek yapısıyla en güzel örneklerden olan ve Antropoloji alanındaki çalışmaları ileriye götürmeyi hedeflemiş The Royal Anthropological Institute of Great Britain and Ireland 150 yıldan fazladır biriktiridiği içeriğini bilim insanlarının kullanımına açmıştır, 100,000' den fazla içerik mevcuttur.

Broşür

Kapsadığı tarih aralığı: 1871- 1967

Kapsadığı Konular: anthropology, colonial history, cultural studies, photography, religion, art, dance, area studies (African, Asia, Middle East, Latin America, Caribbean, South Asia, Pacific studies, etc.) archaeology, ethnic studies, geography, gender studies.