Bloomsbury firması tarafından sunulan Mimarlik veri tabanı Bloomsbury Architecture Library, 3 Aralık 2018 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.

Erişim adresi

Broşür

Poster

Bloomsbury Architecture Library hakkında :

Bloomsbury Architecture Library, mimarlık, tasarım, şehircilik ve iç tasarım çalışmaları için gerekli bilgileri içeren öncü bir kaynaktır.

Metin, görsel ve interaktif içerikler arasında çapraz arama seçeneği de olan kaynak, öğrenciler ve akademisyenler için dinamik bir araştırma aracıdır.

Bloomsbury Architecture Library kapsaminda ;

• Mimarlık, mimari tarihi, teori, tasarım, şehircilik, peyzaj ve iç mekan konularında 42 ekitap

ekitap listesi

• Sir Banister Fletcher’s Global History of Architecture 21st Edition içeriği  yeralmaktadır.

Sir Banister Fletcher’s Global History of Architecture 21st Edition ;

Geçmişten günümüze dünyanın mimarisinde benzersiz detayları

Binlerce büyük yapının tasvirleri, 2.200'den fazla fotoğraf, çizim ve yeni ve orijinal malzeme dahil bina planları

6.000 yıllık mimariyi, kültürel karşılaştırmalar, kaynaklar ve teknolojilerle kolay karşılaştırmalı analiz için açıkça ayıran bölümleri içermektedir.