Değerli Kullanıcılarımız,

Sağlık ve Tıp Bilimlerine yönelik kaynaklar içeren  UpToDate Anywhere veri tabanının Hasta Kayıt Sistemine entegrasyonu ve kullanımı ile ilgili hekimlere yönelik Kullanıcı Eğitimi düzenlenecektir.

Yer: AİBÜ Tıp Fakültesi  Morfoloji Binası-Konferans Salonu

Tarih: 16.03.2018 Cuma

Saat:11.00-12.00

Uptodate’i HBYS içerisinden kullanmanın (entegrasyonun) faydaları:

• UpToDate’i ESK (HBYS) sisteminize eklemek, tedavi önerilerine erişim, laboratuvar sonuçlarıyla ilgili bilgi almak veya hastalara bilgilendirme sağlamak amaçlarına uygun olarak doktorların ihtiyaç duydukları cevapları klinik iş akışına taşımaktadır.

• Hasta başında ESK içerisindeyken UpToDate’e giriş yapmak doktorlara zaman kazandırmaktadır.

• UpToDate CME bağlantısıyla, klinisyenler, ESK’da UpToDate aramaları gerçekleştirirken ücretsiz AMA PRA Category 1 Credit™ veya AANP eğitim kredilerini kazanabilirler.

• Doktorlar, bir kere kayıt olduktan sonra HBYS içerisinden tekrar arama yaptıklarında hesaplarıyla otomatik giriş yapabilecekler.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı