Hafta içi 08.00-17.00

Kayıt Kılavuzu

Broşür

ELSEVIER BİLİMSEL ARAŞTIRMA KAYNAK VE ÇÖZÜMLERİ EĞİTİMİ

Araştırmacı ve öğrencilerin, akademik çalışmalarını daha etkin ve hızlı bir şekilde yürütmeleri amacıyla TÜBİTAK ULAKBİM EKUAL Projesi kapsamında sağlanan ELSEVIER bilimsel veritabanı ve araştırma çözümlerinin daha verimli bir şekilde kullanımını sağlamak ve yeni özellikleri hakkında bilgi vermek amacıyla aşağıda detayları belirtilen eğitim programı planlanmıştır.

MENDELEY ile Kolayca Atıf/Kaynakça Oluşturma ve Ötesi

Mendeley referans yönetim ve akademik sosyal ağ sistemidir. Araştırmanızı kolay ve hızlı bir şekilde organize etmenizi, tek tıkla atıf/kaynakça oluşturmanızı, işbirliği olanakları yaratmanızı ve alanınızdaki en güncel araştırma trendlerini& çıktılarını takip etmenizi sağlar.

SCOPUS ile araştırmalarınızı nasıl güçlendirebilirsiniz? Akademik Performans & Rekabet gücü & Yeni Fırsatlar/Projeler

Dünyanın en büyük ve kapsamlı makale özü ve atıf veritabanıdır. 5000+ farklı yayınevinden, hakem değerlendirmesinden geçmiş, interdisipliner, yerel ve küresel akademik literatürü araştırmacıların hizmetine sunar. Dünyadaki mevcut araştırma çıktılarını keşfetmenizi sağlar. Atıf sayısı ve h-index gibi bircok metrik ile akademik kariyer yönetimine destek olur.

SCIENCE DIRECT ile Etkin Araştırmanın Kısa Yolları ve Yenilikler

Dünyanın en çok kullanılan hakemli, tam metin bilimsel kaynak veritabanıdır. Bilim, teknoloji ve tıp alanlarında 35,000'den fazla elektronik kitap ve 3,800'den fazla elektronik dergi başlığını, geliştirilmiş teknoloji ile birleştirerek hızlı, kolay ve etkin bir keşif deneyimi sunar.