TÜBİTAK EKUAL ve TechKnowledge firması ortaklığında gerçekleşecek olan Online (uzaktan) Akademik Dürüstlük Semineri’ne davetlisiniz. Bu eğitim webinarının konuları aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Webinarda ayrıca Turnitin FeedBack Studio özelliklerinden ve bunların hocaların ve öğrencilerin akademik yazım gelişimlerine katkılarından bahsedilecektir.

Nisan ayı için webinar tarih ve saatleri;
- 22 Nisan 2020, 10.30
- 22 Nisan 2020, 18.00
- 24 Nisan 2020, 14.30
- 28 Nisan 2020, 11.00
- 28 Nisan 2020, 18.00
Katılımcılar, Webinar Sayfasından en geç 20 Nisan 2020 tarihine kadar kayıtlarını yapabilirler.

Katılım linki için tıklayınız.

Not1: Webinarlara katılım, ağ yoğunluğu yaratmamak için 150 kişi ile sınırlıdır.
Not2: Webinar dili Türkçe'dir.
Not3: Seminere katılım linki; son kayıt tarihi olan 20 Nisan 2020’den sonra kaydını tamamlayan katılımcılara iletilecektir. Oturumlarda katılımcı sınırı olduğu için birden fazla oturuma kayıt yapmamanızı rica ederiz.
Webinar içerik bilgileri:
Akademik kalite ve akademik dürüstlük ile ilgili çalışıyor musunuz? Aktif bir akademik dürüstlük araştırmacısı mısınız? Ya da akademik araştırma gelişmeleriyle ilgileniyor musunuz?

Akademik Dürüstlüğü Anlamak
 Akademik Dürüstlük ve Politikalar
 İntihal Nedir? İntihal ve Benzerlik Yanılgısı
 Öğrenme ve İntihali Önlemede Etkili Geribildirim ve Dönüt Verme
 Turnitin Programı Nedir? Nasıl Çalışır? Kapsamı ve Özellikleri Nelerdir?
 Turnitin ile Öğrencilerde “İntihal” Farkındalığının Oluşturulması
 iThenticate Kullanımı

Not: Nisan ayı için kontenjanları dolmuştur. Mayıs ayı için yapılacak olan eğitimlere kayıtlarınızı oluşturabilirsiniz. Mayıs ayı eğitimlerinden sonra Haziran ayı kayıtları açılacaktır.