Sevgili Öğrencilerimiz,

Sağlık ve Tıp Bilimlerine yönelik Elsevier “ClinicalKey Student Foundation”  online kullanıcı eğitimi düzenlenecektir.

Eğitim faaliyetlerinizde katkı sağlayabilecek bu değerli kaynak hakkında daha fazla bilgi edinmek için, aşağıdaki link

aracılığı ile kayıt olarak oturuma katılabilirsiniz.

11 Haziran Perşembe  Saat: 12:30      Kayıt linki: https://zoom.us/meeting/register/tJ0lceqgrzssGtWoQ9SOp7xrrwQ_3yJ4XzLU

Eğitim dili: Türkçe

Web oturumuna nasıl katılabilirsiniz?

1. Yukarıdaki link ile kayıt olduktan sonra, oturuma katılımınızı sağlayacak olan bir onaylama maili alacaksınız.
  2. Mail içerisindeki  Click here to join (test-link) linkine tıklayarak oturuma katılabilirsiniz.
  3. PC, Mac, Linux, iOS or Android işletim sistemleri üzerinden katılabilirsiniz. İlgili pencere internet tarayıcınızda otomatik olarak açılacaktır. Eğer Zoom uygulamasını indirmediyseniz ‘Cancel’a basınız ve sonra ‘Join from your browser’ tuşuna basarak oturuma katılabilirsiniz.

Öğrenciler için: kayıt yapma /”Akıllı Arama”yı kullanma/notlar oluşturma ve arkadaşlarınızla paylaşma/çalışma kartları oluşturma ve daha fazlası

Fakülte için: müfredatınızın çevrimiçi olarak iletilmesinde yardımcı olma / ürettiğiniz kaynaklarda imajların telif hakkı ihlali olmaksızın kullanılabilirliği /içerik linklerini sunumlarınıza ekleme /Learning Management System(LMS)’inize içerik linklerini yerleştirme/öğrencilerinize okuma ödevleri ataması yapma ve daha fazlası

Erisim adresi: www.clinicalkey.com/student

UZAKTAN / EVDEN / MOBİL ERİŞİM:

1. Talep eden kullanıcılar için uzaktan erişim şifresi tarafımızca oluşturulup gönderilecektir.

Ad-soyad, kurum adınızı, e-posta adresinizi ve telefon numaranızı This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ‘e göndererek uzaktan erişim kişisel hesabı oluşturulmasını talep edebilirsiniz.

*Eğer daha önceden bir Elsevier ürününe kayıt olduğunuz kullanıcı adınız(e-mailiniz ) var ise bunun dışında farklı bir e-mailinizi iletmenizi rica ediyoruz.