Deneme Erişimi

19 Ekim 2020

AKAGEV (Akademik Gelişim ve Eğitim Veritabanı) 13 Aralık 2020 tarihine kadar deneme erişimi açılmıştır.

Erişim adresi:  www.akagev.com

Sisteme erişim sağlamak için ekranın sağ üst bölümünde bulunan "Kayıt Ol" sekmesini tıklayıp kurumsal e-mail adresiniz ile kayıt yapmanız gerekmektedir. Mail uzantısı ibu.edu.tr ve ogrenci.ibu.edu.tr olmalıdır. Üye olduktan ve  kurumsal e-mail adresinize  gelen doğrulama kodunu onayladıktan sonra belirlemiş olduğunuz kullanıcı adı ve şifre ile platforma kampüs  içinden veya kampüs dışından erişim sağlayabilirsiniz.

AKAGEV (Akademik Gelişim ve Eğitim Veritabanı):    Akademik Gelişim ve Eğitim Veritabanı (AKAGEV) üniversite öğrencilerinin, öğretim elemanlarının ve iş dünyasının eğitim ihtiyaçlarını online ve interaktif bir ortamda sağlamak amacıyla kurulmuş bir veri tabanıdır. Bilgisayar yazılımlarını, kişisel ve akademik gelişim eğitimlerini en az doktora derecesine sahip alan uzmanlarıyla ayrıntılı bir şekilde öğretmeyi amaçlamaktadır. AKAGEV platformunda yer alan online-interaktif video dersler, ilgili derslere ait eğitici materyaller ile desteklenmektedir. Kullanıcılar tablet veya telefonlarından 7 gün 24 saat kesintisiz derslere ulaşabilirler. AKAGEV tarafından sunulan altyapı android ve IOS tabanlı tüm cihazlarla uyumludur. AKAGEV’de yer alan tüm eğitimler en az doktora derecesine sahip uzmanlar tarafından verilmektedir. Daha fazla bilgi için https://www.akagev.com/anasayfa sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Eğitimler
  • Lojistikte Coğrafi Bilgi Sistemleri Kullanımı
  • Python Programlama Dili Eğitimi (Temel Düzey)
  • Veri Tabanı Yönetim Sistemleri Eğitimi