Deneme Erişimi Süresi Uzatıldı

05 Mayıs 2021

Online dil öğrenme aracı  Rosetta Stone deneme erişimi 31 Mayıs 2021 tarihine kadar uzatılmıştır.

Rosetta Stone Erişim Linki: https://bit.ly/rosettadeneme

Önemli Not: Rosetta Stone deneme erişimi kurumsal kullanım istatistiklerini alabilmek adına lütfen  ibu.edu.tr uzantılı kurumsal e-posta adresleriniz ile hesap oluşturunuz.

Kullanım Kılavuzu (Bilgisayar erişimi) için lütfen tıklayınız.

Kullanım Kılavuzu (Mobil cihazlar) için lütfen tıklayınız.

Hızlı Erişim Adımları

Bilgisayardan erişim:

1-) Erişim linkine tıklayın.

2-) Kurumsal eposta adresinizi, yeni belirleyeceğiniz şifreyi girin ve öğrenmek istediğiniz dili seçerek kayıt olun.

3-) Launch Rosetta Stone Foundations linkine tıklayıp giriş yapın (detaylı kullanım kılavuzu ektedir.)

Mobilden erişim:

1-) Öncelikle bilgisayardan erişim sağlayın ve kurumsal eposta adresinizle bir hesap oluşturun.

2-) Mobil cihazınıza Rosetta Stone’u yükleyin ve giriş yapın

3-) Sign in kısmından, Work or School  seçeneğine tıklayın

4-) Bilgisayardan oluşturduğunuz kullanıcı adı ve şifresinin yanı sıra Namespace kısmına ns240700 bilgisini ekleyip, giriş sağlayın (detaylı kullanım kılavuzu ektedir.)

Rosetta Stone Hakkında

Rosetta Stone bir çok bağımsız kuruluş tarafından en iyi dil öğrenme aracı olarak seçilmiş olup, kullanıcıya dili klasik yollarla değil, ana dili öğrenirken kullanılan doğal yöntemlerle geliştirilen, patentli ve ödüllü Dynamic Immersion yaklaşımıyla öğretir. Bu özelliğiyle diğer tüm dil öğrenme araçlarından ayrılır.

İçerdiği 30 dil: Afganca, Almanca, Arapça, Çince, Dari Farsçası, Endonezya Dili, Farsça, Filipin Dili, Flemenkçe, Fransızca, Hintçe, İbranice, İngilizce (Amerikan), İngilizce (İngiliz), İrlanda Dili, İspanyolca (Latin Amerika), İspanyolca (İspanya), İsveççe, İtalyanca, Japonca, Korece, Latince, Lehçe, Portekizce (Brezilya), Rusça, Savahilice, Urduca, Türkçe, Vietnam Dili ve Yunanca’dır.