DENEME ERİŞİMİ: WORLD SCIENTIFIC PUBLISHING VERİ TABANI

DENEME ERİŞİMİ: WORLD SCIENTIFIC PUBLISHING VERİ TABANI

14 Kasım 2023

World Scientific Publishing Veri Tabanı, 31 Aralık 2023 tarihine kadar deneme erişimimize açılmıştır.

World Scientific Publishing, Singapur kökenli bir yayınevidir ve içeriği büyük ölçüde Fen Bilimleri, Mühendislik, Yaşam Bilimleri ve Finans gibi alanlardan oluşmaktadır. Bu yayınevi bünyesinde, Nobel Bilim Ödülü sahibi birçok bilim insanı editörlük ve yazarlık yapmakta; araştırma makaleleriyle katkıda bulunmaktadır. Deneme erişimi kapsamında E-Kitap, Dergi ve Text Book'lara erişim sağlayabilirsiniz.

WORLD SCIENTIFIC PUBLISHING VERİ TABANINA ERİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Ayrıca üniversitemiz internet ağına bağlanarak veya kampüs dışı erişim ayarlarınızı yaparak; World Scientific Publishing'in kendi platformu üzerinden erişime sunulan kitaplarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

İki farklı elektronik kitap koleksiyonu sunmaktadır: World Scientific eBooks ve World Scientific Publishing Textbook

World Scientific eBooks koleksiyonu, 10,000'den fazla elektronik kitaptan oluşur ve aynı anda sınırsız erişim imkanı sunar.

Diğer kitap koleksiyonu ise Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora öğrencilerinin ders materyali olarak kullanabilecekleri World Scientific Publishing Textbook koleksiyonudur. Bu koleksiyonda, Türkiye'deki ders içeriklerine uyumlu 2,000'den fazla ders kitabına erişim sağlanmaktadır.

NOT: Deneme erişimimiz kapsamında ilgili koleksiyonlardan yayın yılı 2018 ve sonrası yayınların tam metinlerine erişim sağlayabilirsiniz.