ONLINE EĞİTİM SEMİNERİ: TÜBİTAK ULAKBİM - SPRINGER NATURE AÇIK ERİŞİM ANLAŞMASI EĞİTİMİ

25 Ocak 2024

TÜBİTAK ULAKBİM tarafından yürütülen EKUAL Projesi kapsamında, TÜBİTAK ULAKBİM ve Springer Nature yayınevi arasında imzalanan açık erişim(ücretsiz) yayıncılığın tanıtıldığı webinar programı aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Kayıt ve katılım için ilgili linke tıklayınız ve sayfanın en altında bulunan KAYDOL butonundan ibu uzantılı kurumsal e-posta adresinizi ve "Kuruluş" alanında üniversitemiz adını belirterek kayıt oluşturunuz.

Webinar Hakkında:

TÜBİTAK ULAKBİM anlaşmasının tanıtıldığı bu webinarda; anlaşmaya hangi kurumların katıldığı, yazar & makale tanımlama, yazarların basvuru sürecinden onay sürecine kadar takip etmesi gereken adımlar da dahil olmak üzere belirli başlıklara değinilecektir. Buna ek olarak  yazarların makalelerini yazma süreçlerine yardımcı olmak adına; iyi bir makalenin nasıl yazılacağına ilişkin ipuçları ve püf noktaları da bu özel oturuma dahil edilecektir.

Kimler Katılmalı?

• Araştırmacılar
  • Kütüphaneciler
  • Lisans/Doktora Öğrencileri
  • Fakülte Üyeleri
  • Akademik yayımlama ile ilgili herkes

EĞİTİM BAŞLIĞI TARİH SAAT  SÜRE EĞİTİM İÇERİĞİ KAYIT LINKİ EĞİTİM DİLİ

Open Access for Türkiye- What you need to know, from how to publish your article to getting funded

29 Ocak 2024, Pazartesi 11.00  60 dk
  • Açık Erişim (AE) anlaşmasına genel bakış
  • Seçim kriterleri ve anlaşmaya dahil olan yayın türleri
  • Başarılı bir makale yazmaya ilişkin ipuçları püf noktaları
  • Makalenizi açık erişimli yayınlamak için fon başvurusunda bulunma
Kayıt için TIKLAYINIZ

Oturum ağırlıklı olarak Türkçe olacak ve birkaç bölüm İngilizce olarak ele alınacaktır

•  TÜBİTAK ULAKBİM ve Springer Nature yayınevi arasında imzalanan açık erişim(ücretsiz) yayıncılık anlaşması hakkında detaylı bilgi için TIKLAYINIZ.