ONLINE EĞİTİM SEMİNERLERİ: WEB OF SCIENCE VE INCITES PLATFORMU - ŞUBAT AYI PROGRAMI

06 Şubat 2024

Web of Science Group tarafından ŞUBAT ayında gerçekleştirilecek olan çevrimiçi  Web of Science / InCites  eğitim programı aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır.

ÖNEMLİ NOT: Katılım için ilgili linklere tıklayınız ve açılan sayfanın en altında bulunan KAYDOL butonundan ibu uzantılı (Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. / Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.) kurumsal e-posta adresiniz  ve "Şirket Adı" alanında üniversitemiz adı belirterek KAYIT oluşturunuz.

Eğitim Başlığı Tarih Saat Süre Eğitim İçeriği Kayıt Linki
Web of Science Core Collection kullanarak güvenle araştırma yapın! 12 Şubat 2024, Pazartesi 14.00 60 dk
  • Web Of Science özelliklerini kişiselleştirme, tarama ve filtreleme seçenekleri
  • Konulara ilişkin en iyi yazarları, dergileri, kurumları, yayınları bulmak için tarama sonuçlarının analizi
  • Atıf Raporu
  • Araştırmacı Profili
Kayıt için TIKLAYINIZ
Araştırma Stratejisi ve Performansı: InCites & Journal Citation Reports & Essential Science Indicators 14 Şubat 2024, Çarşamba 11.00 90 dk
  • Araştırma performansınızı kıyaslama
  • Araştırma stratejinizi tanımlama
  • Bilimde yeni trendleri izlemeyi ve en etkili araştırma projelerini tespit etme
  • Dergi etki faktörü- JIF, Quartiles verilerine erişme
  • Araştırma çıktılarınız için dergi seçimi
  • Temel verileri keşfetmeyi (Yazarlar, Kurumlar, Ülkeler, Araştırma Alanları, Dergiler, Fon verenler) ve veri setleri oluşturma
Kayıt için TIKLAYINIZ

Research Smarter: Güvenilir araçlar ve verilerle araştırma dürüstlüğünün desteklenmesi

27 Şubat 2024, Salı  14.00  60 dk

Araştırma dürüstlüğünün korunması, araştırma kurumları, araştırmacılar, fon sağlayıcılar, yayıncılar ve veri tabanı sağlayıcıları tarafından gerçekleştirilen ortak bir çabadır. Her biri, bilimsel çıktıların geçerliliğini, doğruluğunu ve genel olarak gerçekliğini sağlamak için adımlar atmalıdır.

Clarivate'in, bilimsel ve akademik araştırmalarda kamu güveninin korunmasına proaktif olarak katkıda bulunmaya yönelik devam eden çabalarımızın bir parçası olarak Web of Science'ta araştırma dürüstlüğünü teşvik etmek için nasıl önemli adımlar attığını keşfetmek için bu oturuma katılılabilirsiniz.