ONLINE EĞİTİM SEMİNERLERİ: PROQUEST - ŞUBAT AYI EĞİTİM PROGRAMI

06 Şubat 2024

ProQuest tarafından ŞUBAT ayında gerçekleştirilecek olan çevrimiçi eğitim seminerleri programı aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır.

ÖNEMLİ NOT: Katılım için ilgili linklere tıklayınız ve açılan sayfanın en altında bulunan KAYDOL butonundan ibu uzantılı (Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. / Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.) kurumsal e-posta adresiniz  ve "Şirket Adı" alanında üniversitemiz adı belirterek KAYIT oluşturunuz.

EĞİTİM BAŞLIĞI TARİH SAAT  SÜRE EĞİTİM İÇERİĞİ KAYIT LINKİ

TÜBİTAK ULAKBİM ile Erişiminiz Olan ProQuest Dissertations&Theses Veritabanında Literatür Tarama ve Araştırma İpuçları

28 Şubat 2024, Çarşamba 14.00 60 dk
  • ProQuest Dissertations & Theses Global platformunda Arama, Sonuçları filtreleme, Arama uyarısı oluşturma, Atıf bilgisi oluşturma, PDF olarak belgeyi kaydetme, diğer ilgili belgelere erişme gibi platform işlevleri platform üzerinden anlatılacaktır.

Kayıt için TIKLAYINIZ

Tez Yazımını Destekleyen ProQuest Yazar Çalıştayı - Tüm Araştırmacılar İçin

29 Şubat 2024, Perşembe 14.00  70 dk
  • Tez yazımı için “Hazırlık Aşaması”