DENEME ERİŞİMİ: CAMBRIDGE UNIVERSITY PRESS - STAHL PSİKİYATRİ KOLEKSİYONU

25 Ekim 2022

Psikiyatri alanında özellikle ilaç etkileşimleri ve en yeni tedavi yöntemleri konusunda detaylı analizler sunan Cambridge University Press -  Stahl Psikiyatri Koleksiyonu 30 Kasım 2022 tarihine kadar deneme erişimimize açılmıştır.

Erişime açılan kitap listesi için TIKLAYINIZ

NOT: Kitap listesinde her bir kitabın linki ayrı verilmiştir. Bu linkler kullanılarak kitaplara erişim sağlanabilir.

M. Stahl’in kendi yayınları ve birlikte çalıştığı diğer uzmanların hazırladığı yayınlardan oluşan 26 kitaplık özel bir seçkidir. Özellikle “Prescriber’s Guide” adlı yayın geçtiğimiz sene Türkiye’de özel olarak en çok talep gören Tıp kitaplarından biri olmuştur. Kitapların hepsinin 2021 yılında yayımlanmış olması, Psikiyatri alanında en güncel konulara ve bilgilere erişimi olanaklı kılar. İlaç etkileşimleri ve en yeni yapılan laboratuvar çalışmalarına dair bilgiler de yer almaktadır.