UPTODATE VE MEDOTOMY ÖĞRENCİ DENEYİMLERİ WEBINARI

UPTODATE VE MEDOTOMY ÖĞRENCİ DENEYİMLERİ WEBINARI

02 Kasım 2022

Kütüphanemiz tarafından aboneliği sağlanan ve Wolters Kluwer tarafından sunulan klinik karar destek aracı UpToDate ve daha önce deneme erişimimize de açılan Tıp sınavlarına (TUS, Komite vb.) hazırlık destek sistemi Medotomy ile ilgili online kullanıcı eğitim toplantısı düzenlenecektir.

Toplantıda; Medotomy arayüzü, içerik kapsamı, erişim/uzaktan erişim fonksiyonları ve platform kullanımına yönelik özellikleri anlatılacak ve sonrasında değerli öğrenci konuşmacılarımız UpToDate ve Medotomy kullanım  deneyimlerini aktaracaklardır.

NOT: Toplantı sonunda tüm katılımcılara katılım sertifikası verilecektir.

Katılımcılardan 2 öğrenciye 100 TL değerinde D&R çeki verilecektir!

Tarih: 02 Kasım 2022, Çarşamba

KAYIT LINKİ için TIKLAYINIZ

ÖNEMLİ: ibu uzantılı (Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. veya Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.) kurumsal e-posta adresinizle kayıt olunuz. E-postanıza gelecek bağlantıdan toplantıya katılabilirsiniz. (Lütfen istenmeyen iletiler /junk e-mail kutunuzu da kontrol ediniz)

Konuşmacılar:

Burak Şenocak – İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi