TOTAL MATERIA ÜCRETSİZ SERTİFİKALI WEBİNAR VE TEKNİK EĞİTİM

29 Ağustos 2023

Total Materia tarafından Ağustos ayında gerçekleştirilecek olan ücretsiz sertifikalı webinar ve teknik eğitimi bilgilerinize sunarız.

Total Materia özellikle “AR-GE, ÜR-GE, Tasarım CAD/CAE/FEA, Üretim, Kalite, Bakım, Malzeme Tedarik ve Satınalma” faaliyetlerinde son derece faydalı ve benzersiz bir kaynaktır.

Total Materia'nın Başlıca Faydaları:

• Dünyanın en büyük malzeme bilgileri kaynağı
  • En güçlü malzeme çapraz referanslar ve eşdeğerleri
  • FEA/CAE hesaplamaları için gelişmiş özellikler ve 28 formata direk veri aktarımı
  • En doğru malzeme tanımlama ve mekanik fiziksel özelliklerine göre arama
  • Sertifikalı tek malzeme veri kaynağı ile yüksek kalite ve her zaman en güncel bilgi
  • İşletme genelinde zaman ve maliyet tasarrufu ile karlılık ve marka değeri

ÖNEMLİ :

Web seminerlerine katılım sağlayabilmek için ibu uzantılı kurumsal e-posta adresinizi  ve "Organization" alanında Üniversitemiz adını belirterek kayıt oluşturmanız gerekmektedir.
  • Kayıt işlemi gerçekleştirdikten sonra tarafınıza webinara katılım için gerekli bilgileri içeren bir e-posta gönderilecektir.

EĞİTİM KONUSU TARİH SAAT KAYIT LİNKİ
Total Materia’nın Malzeme, Kalite, Satınalma, Analitik Doğrulama vb. Konularda Mühendislere Sunduğu Çözümler 31 Ağustos 2023, Perşembe 15.00 - 16.00 Kayıt için TIKLAYINIZ