ONLINE EĞİTİM SEMİNERİ: WILEY AÇIK ERİŞİM ANLAŞMASI

20 Ekim 2023

TÜBİTAK - Wiley Açık Erişim Anlaşması ile ilgili  olarak Türkçe online eğitim semineri düzenlenecektir.

Bu çevrimiçi toplantıda aşağıdaki konulara yer verilecektir:

• TÜBİTAK ULAKBİM ve Wiley arasında gerçekleşen dönüşüm anlaşmasının (oku + yayınla/read&publish) ana hatları, nasıl işlediği

• Açık Erişim hakkında bilgi, faydalı yanları

• Yazarlar ve araştırmacılar için eğitim programı: yayın stratejisi için ipuçları, yayin etiği

• Yardımcı Kaynaklar

ÖNEMLİ NOT: Webinara katılım için Kayıt linkinden ibu uzantılı kurumsal e-posta adresiniz ve "Institution" alanında üniversitemiz adını belirterek kayıt oluşturmanız gerekmektedir.

WILEY DERGİLERİNDE BAŞARIYLA AKADEMİK MAKALE YAYIMLAYABİLMEK: EDİTÖRÜMÜZDEN BAZI ÖNEMLİ DETAYLAR!

23 EKİM 2023, PAZARTESİ

SAAT: 11.00 (Türkiye Saati)

KAYIT İÇİN TIKLAYINIZ (Katılım için kayıt şarttır)

Konusmacı: İrem Bayındır-Buchhalter- Baş Editör