ONLINE EĞİTİM SEMİNERİ: TÜBİTAK - WILEY AÇIK ERİŞİM ANLAŞMASI

26 Ekim 2023

TÜBİTAK - Wiley Açık Erişim Anlaşması ile ilgili  olarak Türkçe online eğitim seminerlerinin dördüncüsü 8 Kasım 2023 tarihinde düzenlenecektir.

Sadece araştırmacılar ve yazarlar için hazırlanmış webinarda, TÜBİTAK ULAKBİM ve Wiley arasında gerçekleşen ücretsiz açık erişim makale yayımlama anlaşması kapsamı ve aşağıdaki konular hakkında bilgi verilecektir:

• Anlaşmanın ana hatları, nasıl işlediği

• Açık Erişim hakkında bilgi, faydalı yanları

• Yazarın makalesini Hibrit (karma) ve Altın Açık Erişim dergilere gönderirken ücretsiz yayımlatabilmek için takip etmesi gereken adımlar

• Yazarlar ve araştırmacılar için yaklaşan eğitim programı

• Yardımcı Kaynaklar

ÖNEMLİ NOT: Webinara katılım için Kayıt linkinden ibu uzantılı kurumsal e-posta adresiniz ve "Institution" alanında üniversitemiz adını belirterek kayıt oluşturmanız gerekmektedir.

TÜBİTAK ULAKBİM + WILEY Ücretsiz Açık Erişim Makale Yayımlama Anlaşması Temel Unsurları ve Açık Erişim Yayıncılıkta Son Gelişmeler

08 KASIM 2023, ÇARŞAMBA

SAAT: 10.00 - 11.00 (Türkiye Saati)

KAYIT İÇİN TIKLAYINIZ (Katılım için kayıt şarttır)