DENEME ERİŞİMİ: AMBOSS VERİ TABANI

DENEME ERİŞİMİ: AMBOSS VERİ TABANI

21 Aralık 2023

Tıp fakültesi öğrencilerine yönelik, sınavlara hazırlık ve eğitim platformu olan AMBOSS 29 Şubat 2024 tarihine kadar deneme erişimimize açılmıştır.

Kullanıcılarımız, kampüs içinde üniversite internet ağına bağlanarak; kampüs dışında ise kampüs dışı erişim (Proxy/VPN) ayarlarını yaparak veri tabanı içeriklerine erişim sağlayabilirler.

AMBOSS VERİ TABANINA ERİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

2012'de hekimler tarafından, hekimler için geliştirilen AMBOSS, onların mümkün olan en iyi bakımı sağlamalarına yardımcı olmayı amaçlamaktadır. AMBOSS, 20.000'den fazla tıbbi konuyu içeren interaktif bir kütüphane ve 6.000'den fazla klinik vakaya dayalı soru içeren birbiriyle bağlantılı bir Soru Bankası başta olmak üzere çeşitli bileşenlere sahip dijital bir kaynaktır. Öğrenciler, eğitimciler ve hekimler, eğitimlerinin birçok aşamasından geçerken öğrenme hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmak için AMBOSS'taki araçları kullanırlar. AMBOSS sadece bağımsız çalışma için yararlı olmakla kalmamakta, aynı zamanda tıp fakültesi müfredatlarına başarıyla entegre edilmiş, yöneticilere ve eğitimcilere öğrencileri eğitme çalışmalarında destek olmaktadır.

Nasıl Kayıt Olunur?

-@ibu.edu.tr veya @ogrenci.ibu.edu.tr adresiyle kayıt olunuz.

-Kayıt adresinize bir onay e-postası gönderilecektir.

-Onay e-postasındaki bağlantıyı açın ve kayıt sayfasında bilgilerinizi doldurunuz. Membership & Licenses alanında seçeneklerden Abant Izzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni seçiniz. Tamamlandığında “kaydet”e tıklayınız.

Tanıtım Videosu için TIKLAYINIZ