Business Source Ultimate (EKUAL)

Business Source Ultimate Veri Tabanı

İktisadi ve idari bilimler alanında üretilmiş, dünyanın en kapsamlı tam metin veritabanıdır. Harvard, Standford, Wharton, MIT, Oxford, Cambridge, London School of Economics gibi dünyanın en önemli üniversitelerinin birincil danışma kaynakları arasındadır. Veritabanı içerisindeki tam metin makaleler, 1886’lı yıllara kadar geriye gitmesinin yanısıra (JSTOR’un Business koleksiyonunu büyük oranda içerir), 1.200’den fazla akademik dergide yayınlanan makalelerin atıf bilgilerine de erişmek mümkündür ( ISI sadece 234 derginin atıf bilgileri vermektedir ). BSC ile kendi alanında lider tam metin hakemli dergiler yanında, tam metin kitaplar, vaka incelemeleri, şirket profilleri ve swot analizleri, bildiriler, ülke ekonomik raporları, endüstri raporları, pazar araştırma raporları ve tam metin ticari dergilere erişim mümkündür. BSC, 1.400’den fazlası hakemli dergi olmak üzere, 20.000’den fazla başlığı ( tam metin kitaplar, vaka incelemeleri, şirket profilleri, ülke ekonomik raporları, endüstri raporları, Wall Street röportajları, pazar araştırma raporları, SWOT analizleri, tartışma metinleri) tam metin olarak kullanıma sunmaktadır.